Gin aus Tirol

Macho Destillerie, Nauders, Tirol, Österreich

Syv guldmedaljer fra tyrolsk gin forårsagede en sensation ved World Spirits Awards 2020

2020-06-26


Hvem ville have troet det? Ginborgene overalt i verden ser ikke ud til at være Nederlandene. Gin Tonic Gin er en "gentleman", der blev udviklet af Dr. Franciscus Sylvius blev opfundet. Der er ikke engang Storbritannien. Der blev han ledet af kong William III. Foran Orange-Nassau er en gin, der blev modtaget af hans hollandske familie i slutningen af ​​det 17. århundrede. Nej, der er den lille Tirol, der viser verden, hvad der gør ægte gin så speciel.

Ud over almindelige ingredienser såsom korn eller melasse er der naturligvis einebær og krydderier. De skjulte ingredienser og mange teknikker har også en masse kreativitet. Guld! Guld! Guld! I det mindste ved World Spirits Awards 2020 (WSA) talte syv tyrolske ginproducenter syv gange.
Eneren bærer triple gin guld

Wacholderbär GmbH vandt især tre guldmedaljer med skabelsen af ​​gin i en trio af tyrolsk sommelier Christian Auer. Eagles Future Distillery i Egls vandt to guldmedaljer, inklusive en med den højeste bedømmelse i Tyrol. Peter Kronbichler fra Walchsee og Erber fra Brixen im Thale (den ældste high-end vingård i Tyrol siden 1651) og to ginproducenter fra det tyrolske lavland blev begge tildelt guldprisen. I alt 49 gins fra hele verden blev tildelt guldprisen. 18 af dem kommer fra Østrig. Syv af dem kommer fra Tyrol.

Simpelthen den bedste ånd

107 “destillerede spiritus” fra 490 spiritus fra 25 lande deltog i “World Spirits Awards 2020”. Produktsortimentet strækker sig fra cigaredestillater til gin, whisky, rom til spiritus og 100% destillat. En international jury med vinsmagning med mange års træning og erfaring kan sikre en objektiv evaluering. Prisen afspejler brænderens arbejde og anerkendelsen af ​​det perfekte produkt. I henhold til mottoet "Excellence" kan kun de bedste produkter indsendes til evaluering.